Leestijd: 2 minuten

Heb jij de 3 nieuwe functies in het bol.com verkoopaccount al gezien?

Het was een groot gemis onder de partners van bol.com: een chatfunctie voor zakelijk verkopen. Contact opnemen als zakelijke verkoper kon tot nu toe enkel via e-mail of telefonisch. Hier is gelukkig verandering in gebracht, want bol.com heeft een chatfunctie geïmplementeerd in het verkoopaccount!

Waar je het kunt vinden?

Je hebt het hoogstwaarschijnlijk al gespot, 3 nieuwe icons aan de rechterkant van het verkoopaccount.

Uitleg & Advies

Wanneer je op het bovenste icoon klikt (‘i’: informatie icoon), krijg je uitleg & advies te zien. Hier kun je allerlei praktische informatie vinden over het verkopen via bol.com. Dit is dezelfde informatie die op het Partnerplatform staat weergegeven.

Live chatfunctie partners bol.com

Het middelste icoon (chat icoon) is uiteraard de chatfunctie voor partners. Wil je dus chatten met de partnerservice van bol.com? Klik dan op dit icoon. De live chatfunctie is te gebruiken, zoals je ziet, tijdens openingstijden. De openingstijden zijn:

maandag, woensdag en vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur
dinsdag en donderdag van 8.00 tot 20.00 uur
zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur

Op deze dagen zul je binnen 2 minuten een reactie kunnen verwachten van de partnerservice. Wij missen hier wel de mogelijkheid om bijlages toe te voegen. Maar we verwachten dat dit in de toekomst ook zal worden toegevoegd.

 

Tip: mis jij als bol.com partner bepaalde dingen in bijvoorbeeld het verkoopaccount of heb je suggesties tot verbetering? Geef het dan door aan bol.com. Als je als partner van je laat horen, dan zullen verbeteringen die in jouw voordeel zijn (en die van andere partners) sneller worden doorgevoerd. Tips en verbeteringen doorgeven, kun je onder andere doen door het contactformulier van de partnerservice in te vullen.

Contact met partnerservice

De laatste functie is het onderste icoon (telefoon icoon). Wanneer je hierop klikt, zie je direct de telefonische contactmogelijkheden en het e-mailadres waarmee je de partnerservice kunt bereiken.

 

0 Reacties

Geef een antwoord

©2017-2024 Business Doe Je

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account