Speciaal voor jou!

een korting van €35,-

Je wilt de Fabrieksaudit checklist aanschaffen, omdat je waarschijnlijk zaken doet/gaat doen in Aziatische landen, zoals China. Maar hoe zou je het vinden om het contact met China nog eenvoudiger te maken, tijd te besparen en er zeker van te zijn dat het inkoopproces goed verloopt?

Om jou verder te helpen met jouw business, geven wij je bij dezen een eenmalig aanbod om het China Import All In pakket + bonusdocument voor een fractie van de prijs te ontvangen.

Je ontvangt:

Onderhandelingsgids

De ene Chinese leverancier vraagt een te hoge prijs of de ander stelt een te hoge MOQ vast. Hoe moet je hiermee omgaan? Welke onderhandelingstechnieken moet je inzetten, zodat je toch uiteindelijk een goede deal kunt sluiten? Uit welke kosten bestaat een product eigenlijk? Een uitgebreide gids die je alles vertelt over online onderhandelen met Chinese leveranciers.

RFQ shipping quote template

Wat dien je te vragen aan een expediteur (freight forwarder) of leverancier als het gaat om het regelen van de verzending van jouw producten?

Eindkwaliteitscontrole checklist

Een laatste kwaliteitscontrole is altijd raadzaam om uit te voeren/laten uitvoeren. Maar waar dien je aan te denken en welke facetten zijn belangrijk tijdens deze controle? Deze eindkwaliteitscontrole checklist is een document met diverse variabelen om de kwaliteit van het eindproduct te meten.

Fabrieksaudit checklist

Als ondernemer wil je graag kwalitatieve producten voor een zo gunstig mogelijke inkoopprijs. Het is daarom belangrijk om de fabriek waar je zaken mee doet vooraf te verifiëren. In deze checklist staan alle vragen die van belang zijn bij een fabrieksaudit. Ook wanneer je gebruik maakt van een inspectiebedrijf, is deze checklist altijd raadzaam om mee te sturen. Je bent er dan zeker van dat het inspectiebedrijf alle facetten controleert.

Purchasing Order

Dit document versterkt je positie bij het inkopen in China. Een PO zorgt ervoor dat jij als koper duidelijk en expliciet communiceert wat je in gaat kopen tegen welke voorwaarden, prijzen en eventuele varianten.

Je ontvangt 3 documenten: PO-template Engels, PO-template Chinees-Engels & Instructies PO-template.

Begrippenlijst inkoop China

Houd deze begrippenlijst altijd bij de hand bij het contact leggen met Chinese leveranciers. Zo kun je snel en eenvoudig achterhalen wat afkortingen betekenen en welke begrippen jijzelf kunt gebruiken.

Request for quotation template

Chinese leveranciers hechten grote waarde aan RFQ-templates. Met een Request for Quote vraag je een prijs- en leveringsofferte op. Je noteert in dit formulier zo specifiek mogelijk al je wensen en specificaties en vraagt de leverancier voor een prijs- en leveringsofferte. Niet alleen overzichtelijk, tijdbesparend en professioneel voor de leverancier, maar ook voor jezelf.

Je ontvangt 3 documenten: RFQ-formulier, Begeleidende E-mailtemplate & Instructies RFQ-formulier.

Ontvang direct deze documenten met een eenmalige korting

©2019 Business Doe Je

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account