4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
  • Auteur
    Berichten
  • #18532
    Marten
    Deelnemer

    — In overleg en met goedkeuring van Tina en Sander plaats ik deze post —

    Beste collega externe verkoper op Bol.com,

    Graag wil ik jullie tippen op een nieuwe tool die ik heb ontwikkeld, de Bol.com AutoResponder: https://www.bereikmiljoenenklanten.nl/autoresponder/

    Als externe verkoper op Bol.com weet ik hoe belangrijk productreviews zijn, en jij waarschijnlijk ook. Consumenten zijn namelijk op zoek naar bevestiging. Ze willen overtuigd worden of ze de beste keuze maken. Onderzoek wijst uit dat 61% van de consumenten eerst de reviews bij een product leest voordat zij een beslissing neemt binnen het aankoopproces.

    Het probleem is dat slechts een klein deel van je klanten uit zichzelf een productreview plaatst. Dit is niet zozeer een teken van onwil of ontevredenheid, maar men neemt de moeite gewoon niet. Je zult echter zien dat als jij je klanten expliciet maar toch netjes om een productreview vraagt, dat een verrassend groot deel hier best toe bereid is.

    Er zijn meerdere manier om klanten zover te krijgen om een productreview te schrijven, bijvoorbeeld via een insert (kaartje of flyer) in de productverpakking. Een andere hele doeltreffende methode is door het sturen van een mailtje, bijvoorbeeld één of twee dagen na aankoop. Om elke klant handmatig zo’n mailtje te sturen, is echter een behoorlijk tijdrovend proces.

    En juist hiervoor biedt de Bol.com AutoResponder uitkomst! Nieuwsgierig geworden? Lees hier alles over deze nieuwe tool: https://www.bereikmiljoenenklanten.nl/autoresponder/

    #18988
    Sam King
    Deelnemer

    Matig product

    #19378
    Tim Bergmans
    Deelnemer

    @Sam King Wat zijn precies je ervaringen ermee? Handig om in te zetten?

    #23134
    Pieter Verjans
    Deelnemer

    Hallo Marten, is er ook een free trial aanwezig?

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.

©2017-2024 Business Doe Je

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account