8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)
  • Auteur
    Berichten
  • #14021
    Michel
    Deelnemer

    Hi allemaal, ik heb vernomen dat er ook verkopers zijn die rechtstreeks hun assortiment van de Chinese fabrikant naar het bol.com warehouse laten verzenden. Iemand hier tips over of ervaring mee?

    #14023
    Charlotte
    Deelnemer

    Hoi Michel, aLs je pas bent begonnen zou ik dit niet doen. Je hebt dan namelijk weinig controle. Ik heb persoonlijk slechte ervaringen hiermee (soms komt het voor dat leveringen niet volgens afspraak waren). Ik zou het risico beperken en toch altijd de voorraad naar je eigen adres laten komen en dan een steekproef doen in de levering. Het kost je meer tijd en geld om het achteraf op te lossen. Wanneer de leverancier bijv. geen of de foute lvb codes heeft geplakt, weet bol niet dat de voorraad van jou komt en heb je al je eerste grote kostenpost die je had kunnen voorkomen.

    #14042
    Michel
    Deelnemer

    Bedankt voor de tip Charlotte. Zo had ik het nog niet bekeken. Als ik iets wil met mijn producten, dan is het wel de kwaliteit die ik beloof blijven nastreven. Denk dat ik inderdaad de voorraad eerst naar mij laat sturen en een controle uitvoer. Weet je ook wat er gebeurt wanneer er bijvoorbeeld labels zouden missen? Weet bol.com dan dat deze levering toch van jou komt of ben je je producten dan gewoon kwijt?

    #14270
    Julian Prins
    Deelnemer

    Hi tribers,

    ik heb wat advies van jullie nodig.
    Kost het mij niet meer geld om via China naar mij huis toe te sturen en dan pas naar een bol.com warehouse?
    Is het dan niet beter om van China gelijk naar je bol.com warehouse te sturen? zo hou je de transportkosten toch
    laag denk ik dan persoonlijk.

    Ik zou graag jullie meningen willen horen

    #14392
    Denise
    Deelnemer

    Het kost je inderdaad wat meer geld, maar een foute levering naar bol.com sturen en het daarna oplossen kost je meer geld. Stel je fabrikant heeft de producten fout gelabeld, dan kan bol.com al niet meer achterhalen dat de producten van jou zijn. Je bent dan gewoon je voorraad kwijt. Ik denk vooral in het begin wil je eerst het vertrouwen van je fabrikant hebben.

    #14420
    Julian Prins
    Deelnemer

    Dankjewel voor je tip

    #14444
    Sander Roex
    Sleutelbeheerder

    Het verzenden van van je producten vanuit jouw adres naar het bol.com warehouse hoeft niet zo duur te zijn. Je kunt al pallets binnen Nederland verzenden voor €50 tot €70 (afhankelijk van de vervoerder). Heb je geen pallets om te verzenden, dan is het reguliere pakkettarief ook niet zo heel duur. Je kunt pakketten tot +- 30kg verzenden voor nog geen €6,-. Op de hulpmiddelenpagina kun je de verzendsystemen terugvinden waarmee je eventueel tegen gunstige tarieven kunt verzenden.

    #14632
    Dennis V.
    Deelnemer

    Ik zou ook niet direct versturen naar bol. Ik zie op internet onervaren ondernemers roepen dat dit dé manier is om geld te besparen. Maar dit is onzin hoor. Ik heb zelf ervaren hoe grote risico je neemt. 1 verkeerde handeling en je bent de sjaak. Gaat het je meer geld kosten. Doe controleer gewoon lekker zelf en betaal die verzendkosten. Bepsaar je zelf wat hoofdpijn.

8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.

©2017-2024 Business Doe Je

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account