2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
  • Auteur
    Berichten
  • #20430
    Anoniem
    Inactief

    Beste verkopers,

    Ik ben nu ongeveer 3-4 maanden aan het verkopen op bol.com waarin ik elke maand minimaal 50-60% meer omzet draai.
    Echter heb ik een aantal vragen over mijn huidige obstakels. Ik hoop dat jullie mij willen/kunnen helpen, ik zou hiervoor erg dankbaar zijn.

    1) Hoe kan het zo zijn dat andere verkopers via mijn listing het koopblok hebben? Ik heb eigen EAN’s gekocht. Zou het kunnen dat andere verkopers op mijn EAN verkopen en kan ik dit voorkomen?
    2) Momenteel loopt 1 van mijn producten erg goed en haalt dan ook de meerderheid van de omzet binnen. Ik wil meerdere ‘winners’ hebben (logisch ook wel haha). Maar wat is voor jullie de beste strategie om winners te vinden?
    3) Als laatste zouden ik en een goede vriend van mij graag in contact komen met andere verkopers die momenteel al wat ervaring hebben en actief bezig zijn in de bol.com sfeer. Mocht je dit interessant vinden, je kan me mailen op yvar1998@gmail.com. Zo kunnen we elkaar helpen in moeilijkheden en de successen samen vieren!

    Bedankt voor de moeite alvast!

    Met vriendelijke groet,
    Yvar

    #23129
    Pieter Verjans
    Deelnemer

    Hallo Yvar. Het komt helaas vaak voor dat anderen ongewenst en ongevraagd gebruik maken van jouw ean. Je kan dit melden bij bol.com en de verkoper ook een bericht sturen. Goedlopende producten vinden, betekent vaak heel veel tijd in onderzoek steken en kijken waar de behoefte zit in de markt. Hang je niet alleen maar vast aan een nu goedlopend product, maar bekijk ook waarom je andere producten minder goed verkopen. Misschien ligt het aan je afbeeldingen, positie op bol.com, zoektermen. Het kan van alles zijn.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.

©2017-2024 Business Doe Je

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account