4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
  • Auteur
    Berichten
  • #18034
    Black Beard
    Deelnemer

    Beste verkopers,

    Even een paar vragen aan jullie, welke aanvullende software gebruiken jullie voor het reilen en zeilen van jullie verkoopaccount?

    Zelf gebruik ik Repricer voor prijsaanpassingen t.o.v. het koopblok, echter bieden ze via hun software ook wat extra opties, zoals wanneer je bestellingen dreigen buiten hun leverdatum te vallen, dat het via briefpost verzendt of dat het van elke bestelling een verkoopfactuur maakt naar software elders (handig voor data e.d.).

    Echter vind ik deze te gelimiteerd. Is er software beschikbaar waar je bijvoorbeeld kan monitoren welke positie je product heeft in de categorielijst? Bijvoorbeeld je verkoopt halters, en wanneer je daar naar zoekt vindt je jouw product op pagina 4, nr 6 ofso. Ik heb price2spy gebruikt, werkte destijds niet echt effectief.

    2) Ik zoek eigenlijk nog een handig dashboard systeem voor Bol(liefst mogelijk meerdere accounts op aan te sluiten). Om inzage te verkrijgen in voorraden, omloopsnelheid, omzet e.d. Of wellicht een goed koppeling programma in betrekking tot een administratief programma.

    3) Werkt er hier iemand met een fulfilment center buiten Bol om? Producten onder de 20 euro komen met 3 euro extra aan kosten, het zou fijn zijn als deze niet bij de prijs komen. Ondanks dat Bol nu tegoed kaart van 5 euro aanbiedt om over die 20 euro heen te komen blijft het een heikel punt met producten rond de 10 – 15 euro. Zeker wanneer via Google Shopping van Bol direct wordt aangegeven dat het product exclusief / inclusief verzendkosten is.

    Gr.

    #18038

    Beste Black Beard,

    Ik zal meekijken met jou naar de antwoorden, want ik ben ook op zoek naar zo’n soort software. Ik krijg stilaan het gevoel dat die gewoon nog niet bestaat…
    Bol geeft ook niet zoveel informatie vrij aan externe programmeurs, maar dat is nu misschien veranderd (hopelijk) via de nieuwe API die ze vorige maand hebben gelanceerd.

    Als iemand bepaalde goede software kent, twijfel zeker niet om het hier te delen! 😀

    #18058
    Black Beard
    Deelnemer

    Nogmaals de vraag, wellicht gericht meer aan de beheerders van deze website, kan mij niet voorstellen dat jullie zonder werken.

    Gr.

    #18113
    Jamy
    Deelnemer

    Bolfeed al eens geprobeerd?

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.

©2017-2024 Business Doe Je

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account