Dit onderwerp bevat 8 reacties, heeft 6 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Tina Gosravani 2 maanden, 3 weken geleden.

 • Auteur
  Berichten
 • #14722
   Timothy 
  Bijdrager

  Weet iemand of het mogelijk is om ook te adverteren op bol.com dmv sponsored products? Ik heb bol gemaild, maar krijg hier geen reactie op.

  #14724
   Business Doe Je 
  Sleutelbeheerder

  Hey Timothy,

  Goede vraag! Het is nog niet mogelijk om te adverteren op bol.com als zakelijke verkoper. Bol.com verwacht ook in de eerstkomende maanden nog geen nieuwe partners te kunnen aansluiten. Dit heeft te maken met de verbeteringen die nog gaande zijn door bol.com. Het programma is te instabiel om nieuwe accounts zonder issues aan te sluiten.

  Wat wel mogelijk is om als geïnteresseerde partner op een lijst opgenomen te worden, voor het geval dat de inschrijvingen weer opengaan.Je kunt bol.com hierover mailen of je houd onze pagina in de gaten en wij houden jou op de hoogte wanneer het weer mogelijk is om te adverteren.

  #14725
   Timothy 
  Bijdrager

  Wow bedankt voor de snelle reactie en concrete uitleg. Ik denk dat ik meer aan jullie heb en jullie voortaan voor hulp vraag 😀
  Ik zal zeker jullie blijven volgen en dit super handige forum in de gaten houden.

  #14726
   Business Doe Je 
  Sleutelbeheerder

  Heel graag gedaan. Ons om hulp vragen mag en kan altijd! Belangrijke updates sturen wij ook per nieuwsbrief, zodat jullie overal van op de hoogte zijn.

  #15439
   Sebastiaan 
  Bijdrager

  Toevallig van de week contact gehad met bol.com hierover. Duurde ook 2 weken totdat ze reageerden. Ze bieden sponsored products inderdaad nu niet aan aan nieuwe bedrijven. Denk dat ze het eerst in orde moeten krijgen, voordat ze nieuwe bedrijven toelaten.

  #15459
   Business Doe Je 
  Sleutelbeheerder

  Goedemorgen allemaal,

  Even een update voor iedereen die interesse heeft in ‘sponsored products’. Het is weer mogelijk om je hiervoor aan te melden als externe verkoper. https://sponsoredproducts.bol.com/support/aanmelden-sponsored-products/

  #15658
   Michel 
  Bijdrager

  Yes, vandaag mijn eerste sponsored products ingericht. Komende week bijhouden wat de effecten hiervan op mijn sales zullen zijn. Ik houd jullie op de hoogte.

  #17408
   Fabian Haverbeke 
  Bijdrager

  Bizar! Bij mij geeft het dit bericht als ik een Sponsored Account wil openen:

  Bedankt voor het aanvragen van een account. Momenteel ervaren we technische problemen bij het aanmaken van nieuwe accounts. We hebben je naam en gegevens verwerkt, zodra het weer mogelijk is om nieuwe accounts aan te maken stellen we je op de hoogte. Excuses voor het ongemak.

  #17824
   Tina Gosravani 
  Sleutelbeheerder

  Een update: het is vanaf het begin van het jaar weer niet mogelijk om je aan te melden voor sponsored products. Er is een wachtlijst. Schrijf je hiervoor in als je geïnteresseerd bent.

9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)

Je moet zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

©2019 Business Doe Je

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account