6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
  • Auteur
    Berichten
  • #17892

    Hoi Allemaal,

    Ik wil even mijn enthousiasme kwijt. Ik heb twee maanden geleden dit boek gelezen en ik ben van start gegaan. Ik heb een webshop laten bouwen en ik ben gaan verkopen via bol.com.

    Ik ben nu 1 week live en ik heb 5 sales gedraaid op bol.com en op mijn webshop 2!

    Ik weet het, het is niet enorm veel. En ik moet nog mijn listing en beschrijvingen optimaliseren, maar ik ben stiekem trots dat ik dit heb bereikt met eigenlijk geen kennis.

    De schrijvers van dit boek en deze forum hebben mij echt oprecht geholpen.

    Anderen ook die graag hun succesjes willen delen? Denk dat we elkaar goed kunnen helpen en motiveren.

    DANKJULLIEWEL!

    Groet,
    Frederique

    #17895
    Remy Rijswijk
    Deelnemer

    Hey Frederique

    Goed bezig!! Zet hem op.

    Als we toch bezig zijn ook ik ben erg geholpen en wil wel mijn verhaal delen.

    Ik ben met een vriend van mij 8 maanden geleden gestart met onderzoeken welke marketplace we konden gebruiken, naast onze eigen webshops. We hebben destijds een bol.com verkopersaccount aangemaakt en onze producten erop gezet. De sales… tsja we draaiden rond de 50 producten per maand. Niet heel veel vergeleken met onze webshops. Maarja het was ‘mooi meegenomen’. We doelden ook niet om alleen maar op bol.com te verkopen, maar meer een poging tot een verbreding van onze verkoopkanalen.

    Goed om niet heel erg af te dwalen. We zagen dat er ook cursussen aangeboden werden door andere verkopers, maar dan vraag je je af wat gaan ze in die 1.000 euro vertellen. Zo ingewikkeld is het allemaal niet, je moet alleen bepaalde technieken kennen en weten hoe de algoritme van bol.com werkt om meer te verkopen. We vonden het niet waard om zoveel geld uit te geven.

    Nu waren we op een netwerkborrel en spraken een ondernemer die ook gestart was met verkopen via bol.com, maar dan via het boek geld verdienen via bol.com grote verbeteringen had kunnen doorvoeren in zijn account. Hij was van 100 sales per maand naar 500 sales kunnen gaan in 2 maanden. Nou ja oké, je denkt dat willen wij ook. We kochten dit boek, want ja 25 euro is wel wat anders dan 1.000 euro.

    Ik kan geen met geen twijfel zeggen dat dit het beste advies is geweest dat we hiervoor hebben gekregen. Wat een ontzettend makkelijk te lezen boek is dit en een eerlijk verhaal. Het geeft je echt gewoon stappen die je direct kunt nemen.

    Wij de tips toegepast in ons bol.com verkoop account en hebben binnen een periode van 6 maanden onze sales x6 zien gaan.

    We hebben onze strategie op bol.com nu ook verscherpt (na een persoonlijk gesprek ook met de auteurs) en ons doel voor het einde van het jaar hoger gezet.

    Ook wij zijn hier stiekem trots op.

    Heel veel succes aan anderen

    #17910

    Wauw wat mooi om te lezen Remy! De weg naar succes zit er dik in bij jullie!

    #18046
    Tina Gosravani
    Sleutelbeheerder

    Wat leuk Frederique dat je start met dit topic! Heel mooi om jullie verhalen te lezen. Jullie kunnen zeer zeker trots op jullie resultaten zijn. Met kleine stapjes kom je er ook! Ga zo door toppers.

    #19384
    Tim Bergmans
    Deelnemer

    Goed bezig!!

    #23132
    Pieter Verjans
    Deelnemer

    Altijd goed om even stil te staan om na te denken over bereikte resultaten, maar ook goed om weer nieuwe doelen op te schrijven als persoon, team en bedrijf.

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.

©2017-2024 Business Doe Je

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account