Leestijd: 2 minuten

Instagram, sociale media, is tegenwoordig onmisbaar. We vroegen ons recentelijk af of het echt onmogelijk is om via de computer foto’s/berichten te posten op Instagram. Het leek erop dat je enkel via de computer foto’s kon bekijken, foto’s kon liken en mensen kon volgen. We gingen op onderzoek uit. Wat blijkt? Het is toch mogelijk om via de computer (Macbook) foto’s te posten op Instagram! Wij zijn hier superblij mee, want het bespaart ons toch wat tijd en jou hoogstwaarschijnlijk ook.

Hoe berichten posten op Instagram met je computer?

Allereerst willen we voorop stellen dat wij dit hebben getest via een Macbook. Wij zijn soort van verslaafd aan Apple producten. Het kan vast en zeker ook op een Windows apparaat, maar voor nu leggen we uit hoe het via een Macbook gaat.

Stap 1: Ga naar Safari

Open Instagram in Safari, ga boven in het menu naar ‘Safari’ en klik op ‘Voorkeuren’ (in het Engels: ‘Preferences’).

Stap 2:  Klik op ‘Geavanceerd’ (‘Advanced’)

Klik vervolgens op ‘Geavanceerd’ (in het Engels: ‘Advanced’). Onderaan dit scherm staat ‘Toon Ontwikkel-menu in menubalk’. Vink dit aan. In het Engels staat er: ‘Show Develop Menu in menu bar’.

Stap 4: Klik op ‘Ontwikkel’ (‘Develop’)

Bovenaan het menu in Safari zie je nu ‘Ontwikkel’ (in het Engels: Develop) erbij staan.

Klik op ‘Ontwikkel’, ga naar ‘Gebruikersagent’ (in het Engels: ‘ User Agent’) en vervolgens klik je op ‘Safari – IOS 11.3 – iPhone.

Voilà, je scherm verandert naar een mobiele versie. Je kunt nu, zoals je gewend bent op je mobiele telefoon, een foto plaatsen op je computer. De filteroptie, locatie toevoegen en personen taggen zijn ook aanwezig!

 

0 Reacties

Geef een antwoord

©2017-2020 Business Doe Je

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account