Team BDJ

Business doe je door kennis te delen

BDJ is er om jou als business dreamer, business starter en business owner te helpen om met de hedendaagse technologieën, ontwikkelingen en kennis een business te starten en naar een next level te gaan. Daarnaast is onze missie om een verbinding te creëren tussen business dreamers, business starters en business owners in Nederland en België, zodat we elkaar kunnen helpen en versterken.

Laat je niet programmeren, maar programmeer jezelf

Sander Roex | Eigenaar

De rode lijn in ondernemerschap is ‘durven’

Tina Gosravani | Eigenaar

Freelancers

Samenwerking is voor ons van ultieme belang. Wij werken daarom regelmatig met freelancers en professionals die samen met ons ervoor zorgen dat Business Doe Je een uitvalbasis is voor jou om de wereld van ondernemerschap te ontdekken.

Studenten

Studenten die ervaren dat ze onvoldoende kennis en praktijk leren tijdens hun studie, bieden wij de kans om échte praktijkervaring op te doen. Geen koffie zetten voor ons of kopietjes maken, maar concrete taken uitvoeren die je leuk vindt, waar je goed in bent en die je wilt leren.

Ben jij…

  • Een ambitieus en (intrinsiek) gemotiveerd type en wil je dolgraag ondernemen, maar weet je niet waar je moet beginnen en zie je nog beren op de weg?
  • Er helemaal klaar voor om te starten met jouw eigen bedrijf, maar weet je niet hoe je kunt starten en in wat?
  • Iemand die tot het punt in zijn leven is gekomen waarbij jij je nu beseft dat wat je aan het doen bent (studie/werk) niet is wat je wilt?
  • Een business dreamer, starter of owner die behoefte heeft aan een community die jouw verder helpt?
  • Iemand die het leuk vindt om samen met anderen succes te behalen?
  • Al begonnen met een business, maar zoek je een manier om met de huidige technologieën, ontwikkelingen en kennis te groeien?

Laat ons jou dan helpen!

”You can. You will. End of story.”

©2019 Business Doe Je

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account