4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
  • Auteur
    Berichten
  • #17213
    Manouk Berber
    Deelnemer

    Beste allen,

    Sinds kort ben ik begonnen met het verkopen van producten via Bol.com. Zoals werd geadviseerd in het boek, ben ik begonnen met het inzetten van Social Media Ad’s, om mijn bereik te vergroten, en de eerste sales te maken. Nu heb ik al een aantal advertenties ingezet, en ik merk dat de kosten hiervoor snel kunnen oplopen.

    In het boek werd beschreven dat de advertentiekosten echter kunnen worden terugverdiend middels affiliate marketing (via het Partnerprogramma van Bol). Nu heb ik een Affiliate Account aangemaakt voor het Partnerprogramma van Bol, maar heb ik van het Partnerprogramma team van Bol per mail te horen gekregen dat het niet toegestaan is om “Affiliate links” in te zetten op Social Media Advertenties.

    Kan iemand mij hier meer over vertellen? Hoe zou ik mijn advertentiekosten op een toegestane manier kunnen terugverdienen?

    Alvast bedankt!

    Manouk

    #17226
    Jamy
    Deelnemer

    Dat is vreemd.. Wij hebben hier geen problemen mee ervaren tot nu toe. Misschien dat dit iets nieuws is ofso van bol.com.

    #17274
    Jasper Vuiner
    Deelnemer

    Hallo Manouk, het kan inderdaad sinds kort niet meer. Je mag het wel nog gewoon delen via social media, maar niet meer via advertenties. Ook in bannernetwerken mag je niet adverteren met je partnerprogramma url.

    #17421

    Ja echt balen dit! Gebeld met bol.com, kan op dit moment niet meer. Geen echt duidelijk antwoord gehad waarom niet..

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.

©2017-2024 Business Doe Je

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account