3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
  • Auteur
    Berichten
  • #18107
    Tim
    Deelnemer

    Hi!

    Ik heb dagen/ weken / maanden zitten twijfelen om een cursus van 1000,- te kopen en in de tussentijd 100den uren aan Youtube materiaal gezien over dropshippen en online je eigen business starten tot ik bij het boek van Businnessdoeje terecht kwam. Gekocht, gelezen en een vriend zover gekregen met mij dit avontuur te gaan starten. Nu heb ik nog een paar vraagjes:

    – Wat is het minimum wat bol.com aanneemt? Kan ik al met 10 producten beginnen of moeten dat er minimaal 100 zijn? (dan bedoel ik stuks)
    – Is het verstandig om op 1 product te gaan focussen en gelijk een groot aantal in te kopen of kan je al met een aantal van 10/20 ” testen”?
    – Stuur je je bestelling uit China gelijk naar Bol.com of eerst naar je zelf en dan naar Bol? (Als je voor lvb kiest)

    Hoop dat iemand mij op weg kan helpen 🙂
    Groetjes Tim

    #18111
    Black Beard
    Deelnemer

    Beste Tim,

    Nee, Bol heeft geen eisen over voorraad/aantal producten.

    Ik denk dat je voor je eerste screening van producten, tot aan je eerste sales genoeg aan je handen hebt voor nu voordat je aan bulk of veel producten gaan denken. Maar je kan uiteraard een collectie een paar producten nemen, rond gezamenlijk budget van 1000 euro. Zoek in ieder geval uit of er vraag naar is.

    Direct naar Bol is 20 cent per item. Ik zou als beginner het nu direct naar jou toe laten gaan. Documentatie / betalingen / voorraad controle e.d. Als je daar zicht op heb dan pas overwegen op het direct te laten doen.

    Gr, BB

    #18114
    Jamy
    Deelnemer

    Zoals Black Beard zegt, bol.com heeft geen eisen hoeveel producten je verkoopt.

    Het valt mij op dat steeds vaker ‘snel geld verdien handelaren’ om de hoek komen kijken (niet op jou gericht). Wees ervan bewust dat je een bedrijf gaat starten. Je doet dit niet even zomaar. Doe goed onderzoek naar behoeftes, vraag, concurrentie, afzetkanalen voordat je start. Ik zou zeggen als je beginner bent, start met 1 product, maar houd wel in het achterhoofd dat je andere producten moet gaan verkopen in de toekomst, want een product heeft namelijk altijd een productlevenscyclus.

    Probeer alles eraan te doen om eerst dat ene product te vermarkten. Leer hiervan, bouw een merk/bedrijf op en kijk dan verder naar toevoegingen voor jouw merk.

    Of je eerst naar je zelf moet sturen of naar bol.com. Zeker in het begin naar je zelf sturen. Kwaliteitscontrole is key, anders krijg je te maken met hoge retourpercentages, onverkoopbare voorraad gepaard met kosten, lagere winstmarges etc.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.

©2017-2024 Business Doe Je

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account